В  днешния динамичен свят на разрастващ се дигитален бизнес БОРИКА

...
В  днешния динамичен свят на разрастващ се дигитален бизнес БОРИКА
Коментари Харесай

Финтех услугата InfoPay Checkout предлага нов метод за онлайн плащания при търговци

В  днешния динамичен свят на разрастващ се цифров бизнес БОРИКА АД показва най-новата си иновация - заплащане посредством InfoPay Checkout. Тази финтех услуга съставлява комфортен способ за заплащане, който се интегрира елементарно в онлайн платформи.

С този новаторски метод, водещата компания в региона на финансовите услуги, дава на търговците и техните клиенти спомагателна опция за онлайн разплащания посредством банков превод, непосредствено в техните онлайн магазини. InfoPay Checkout не просто дава улеснение, само че и залага на нараснала сигурност в целия платежен развой.

Според данни на МВФ България е на трето място по растеж на електронната търговия измежду 37 страни в Европа, като това неизбежно значи, че този бизнес се развива с бързи темпове. Някои измежду честите провокации пред онлайн търговците обаче са незавършените покупки, които остават в кошницата, без да се платят след това. Много постоянно повода за това е прекомерно дългият развой по въвеждане на информация при заплащане. Именно построяването и развиването на едно по-добро потребителско преживяване тласка фирмите да интегрират нови услуги и способи за заплащане, посредством техните онлайн платформи.

Кой може да се възползва от новата услуга на БОРИКА?
 iStock/Getty Images
Това могат да бъдат всички търговци с онлайн магазини, разработчици на платформи за онлайн магазини, ютилити компании, застрахователни компании и всички огромни търговски вериги.

Търговците може да употребяват нововъведението, като се записват като клиенти на платформата InfoPay, основана в сходство с директивата PSD2 на Европейски Съюз и Закона за платежните услуги и платежните системи, които регламентират изискванията за така наречен Отворено банкиране (Open banking).

За тях преимуществата от новия способ на заплащане на БОРИКА са, че ще съумеят да понижат грешките при оформяне на платежните нареждания, ще подобрят потребителско преживяване, което от своя страна ще докара до повишен капацитет за растеж на продажбите.

Достъпът до средствата от онлайн продажбите ще бъде по-бърз и ще бъде усъвършенствана реконсилацията. Да не забравяме и по-ниски разноски от такси и комисиони към обслужващата банка, по отношение на таксите и комисионите при заплащанията с банкови карти, както и плюсовете от опцията за автоматизирано въвеждане в ERP системата на търговеца.

Макар и ориентирана главно към бизнесите, които оферират онлайн заплащания, тази услуга ще окаже въздействие и върху крайните консуматори. За тях плюсовете са, че могат да заплащат по още едни метод - посредством банков превод, непосредствено в онлайн магазина (платформата). Клиентите показват само банката, в която имат сметка с интензивно онлайн банкиране, и от която желаят да се извърши заплащането. Няма да се постанова да изписват номера на сметката си, сума и съображение за заплащане. Цялата тази информация ще бъде въведена автоматизирано.  
 БОРИКА
Чрез новата финтех услуга БОРИКА акцентира уговорката си към крайните консуматори да внедрява и предлага най-съвременни платежни решения. Въпреки че кешът към момента има значителен дял в онлайн извършването на покупки, наклонността е към повишаване на новите способи на заплащания..wrap-banner> *:before,.wrap-banner::before { content: ``; }.banner-position-right { margin-bottom: 0px; }
Полезна информация от
БОРИКА
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР